Guidede rideture i små grupper

Skov, kyst og åbne vidder – Amager har det hele!

Vi rider ud fra Tømmerupvej 261 og efter hvad vi aftaler og hvad vejret tillader, rider i enten til Amager Fælled, Kongelundsskoven, Søvang eller Kongelundsstranden.

Jeg ligger meget vægt på at bruge naturen, og at I som kommer og rider hos mig får en dejlig oplevelse i naturen og ikke mindst sammen med hesten. Derfor holder jeg også grupperne på max 3-4 personer, så man får det fulde udbytte af turen.

Hvis I har lyst, kan I være med at strigle og sadle op, for at I får mulighed for at lære hesten at kende. Jeg vil forsøge at sammensætte gruppen, ud fra deltagernes rideevner. Det er ikke et krav, at man skal kunne ride eller have kendskab til heste. Det vigtigste er, at du har lyst til at komme ud i naturen på en anderledes måde.

Hvis man er en lille gruppen, der har et specielt ønske i forhold til turen og længden, kan vi snakke om hvad der er muligt og hvad prisen vil være.

Vi rider ud i alt slags vejr, så husk at tage passende tøj på. Turen kan dog blive aflyst, hvis vejret er meget dårligt.

Booking > eller kontakt os for info >